Velkommen til!


Vil du se nogle spændende links, som spænder vidt, så klik på GODE LINKS.


Vil du derimod se, hvad jeg har på lager i brugt, ja så klik på RODEKASSEN (KØB BRUGT).

Finder du noget af interesse, kan du sende mig en e-mail for evt. at forhøre nærmere. Også hvis du har kommentater til mine synspunkter/interesser nævnt nedenfor eller finder spændende links, som du synes kunne være interessant at delagtiggøre andre i, så giv et praj.


Ved at kikke på GODE LINKS, får du også en god ide om, hvor mine interesser ligger. Her hører astronomi blandt. Det har altid fascineret mig, hvad der gemmer sig "derude".

Modeljernbane og -fly har også min interesse. I det hele taget teknik.

UFO-link har jeg taget med, fordi det har nogens interesse. Jeg har nok sværere ved at tro på, at nogen udefra skulle kunne finde, at vi er værd at gæste. Vi gør jo stort alt, hvad der står i vor magt til at ødelægge den lille perle, vi bebor.

Hvor mange af os standser nogensinde op - kikker os omkring - og filosoferer over, hvor utrolig en verden, vi lever på/i? Prøv det! Det skader ihvertfald ikke.

Desuden er jeg fascineret af cykelløb. Det harmonerer også rimeligt godt med mit livssyn. En cykel forurener ikke og man mærker virkelig naturen på sin krop og for sit syn. Desuden giver det god motion - og en vis tilfredsstillelse at kunne følge med andre "fartdjævle" på ens vej. Jeg har aldrig haft kørekort.

Min musiksmag er: Jean-Michel Jarre, Pink Floyd, Beatles, Deep Purple, Genesis, Phil Collins, Dire Straits, Peter Gabriel og musik af samme skuffe.


Du er besøgende nr. siden 25. august 2001


Opdateret: 25-08-2001